Bestellen van mondkapjes

We zijn in het atelier erg druk met het maken van vrolijke herbruikbare mondkapjes. Mooie, originele, duurzame (en daardoor voordelige) mondkapjes.

Inmiddels is er een aardige voorraad mondkapjes aangelegd. Mocht je willen bestellen, dan kan je ze de volgende dag dus al in huis hebben!

De mondkapjes kunnen heet gewassen worden op 60 graden. Tussen de 2 stoflagen kan nog een extra filtert gelegd worden. Deze filters lever ik mee. De mondkapjes zijn gemaakt van vrolijke, stoere stoffen en afgewerkt met gekleurd biesband. De mondkapjes worden tegenwoordig standaard met elastiekjes gemaakt. Helaas zijn de foto's nog niet allemaal aangepast. Ze zijn verder qua uiterlijk precies hetzelfde maar dan met elastiekjes ipv strikbandjes.

Vanaf 1 juni mogen deze kapjes ebruikt worden in het openbaar vervoer.

De kapjes kosten € 8,95 per stuk (incl. 1 op maat gemaakt en netjes afgewerkt filter). Extra filters zijn bij te bestellen voor € 1,- per stuk.

Vanaf 3 stuks verstuur ik ze gratis op binnen Nederland, anders € 3,-. Verzendkosten naar het buitenland zijn altijd € 5,-.

Mijn bijdrage aan het NOS journaal van 16 april jl. nos.nl/l/2330698

Mail mij voor bestellingen en extra informatie : info@tierlantijn.nl

Mondkapjes zijn nu ook met elastiekjes voor achter de oren te bestellen. Prijs is voor beide uitvoeringen hetzelfde € 8,95