Naailes

Hoe leuk is het om zelf je eigen kleding te kunnen maken? Origineel, creatief en ontspannend. Ik leer je de nodige tips and tricks, makkelijk en snel.

Wil je dit ook leren? Kom dan naar de naailessen bij atelier Tierlantijn! En sta versteld van je eigen kunnen. In gezellige groepjes van maximaal 5 mensen leer ik je alles over het naaivak.

Ik heb mijn werkwijze overgenomen uit de confectie-industrie. Ik werkte daar als sample-maker, patroontekenaar, productie voorbereider etc. In de confectie werkt men immers zo efficent mogelijk. Patronen krijgen hierdoor meer aandacht en het ouderwetse "lussen en doorslaan" mag je vergeten.

Ik kan je in een paar lessen een eenvoudig kledingstuk leren maken met de naai- en of lockmachine. En daarna ben je niet snel uitgeleerd! Kragen, splitjes, allerlei soorten zakken, een manchet met splitje, piping, gulp, gepaspoilleerde zakken, tailleband, beleggen, verschillende ritsen, kortom te veel om op te noemen..

Je kan middels een online agenda zelf inplannen wanneer je wilt komen.(Ook de gratis proefles graag zo aanmelden). Inplannen mag zo vaak als je wilt. Wekelijks of om de twee weken.. kan allemaal. Zo bepaal je zelf je tempo en wisselt de samenstelling van de groep ook steeds.

De lestijden zijn: dinsdag- en vrijdagochtend 9:30 tot 11:30, en op woensdag- en donderdagavond van 19:30 tot 21:30.   

Klik hier voor de online agenda. (Supersaas opent in een nieuw venster)

Hier is een grote voorraad knipmode patroonbladen die je mag gebruiken maar je kan natuurlijk ook zelf iets uitzoeken uit een ander blad. Patroonpapier heb ik te koop, net als nog wat andere veel gebruikte patroonteken- en naaispullen.

Je kan gebruik maken van de naai- en verschillende lockmachinemachines die ik heb, maar de voorkeur heeft om je eigen naaimachine te gebruiken zodat je die goed leert kennen.

Kosten: € 13,50 per losse les of koop een strippenkaart van 10 lessen voor € 121,50( = 10% korting op het lesgeld) koffie of thee is inbegrepen. Een les duurt 2 uur. Een les gaat alleen door bij 2 of meer betalende deelnemers. Een proefles telt dus niet mee.

Mocht je nog meer informatie willen, mail me gerust: info@tierlantijn.nlIk nodig je van harte uit om een gratis proefles te volgen. Maak hiervoor ook eerst een account aan in de online agenda en plan meteen je allereerste les!

* Prive les behoort ook tot de mogelijkheden.(Bijvoorbeeld uitgebreide uitleg over de lockmachine) Hiervoor geldt een speciaal tarief. Mail of bel voor uitgebreide informatie.