Veranderingen!

  • Ik zal niet meer alle dagen in mijn atelier aanwezig zijn omdat ik een (tijdelijke) job heb aangenomen bij een heel leuk bedrijf in Groningen. Namelijk bij de kostuumverhuur! Ooit, toen ik 17 was heb ik bij hen stage gelopen en altijd hele goede herinneringen aan gehouden. Nu, 35 jater, ga ik een collega die met zwangerschapsverlof gaat vervangen, voor een aantal middagen in de week.
  • Iets anders wat ik kan melden is dat ik vanaf 17 augustus weer beschikbaar ben om verander- en herstelwerk aan te nemen. Ik heb het geluk dat ik hiervoor nauw met iemand samen kan werken en we de klussen gaan verdelen. Met ingang van deze dag zal het atelier iedere woesdag geopend zijn (van 10:00 tot 19:00) voor het halen en brengen van de kleding. Op andere dagen in de week geef ik naailes en wil ik liever niet dat de lessen worden verstoord voor andere vragen. Vandaar deze vaste dag in de week.
  • De naailessen gaan gewoon door maar de lesmomenten zullen wel anders worden. Vanwege mijn nieuwe baan moet ik de lessen daar dus omheen plannen.